Výhody vakuového balení MAGIC VAC®
Úprava potravin vakuováním revolučně mění způsob nákupu a uchování potravin.
Účelem vakuování potravin je dosáhnout prodloužení jejich trvanlivosti a vyhnout se tak jejich zkažení...
Úprava potravin vakuováním revolučně mění způsob nákupu a uchování potravin.
Účelem vakuování potravin je dosáhnout prodloužení jejich trvanlivosti a vyhnout se tak jejich zkažení.
- Potraviny uchovávané ve vakuu (tj. bez vzduchu) mají mnohem delší trvanlivost,
ať už jsou skladovány ve spíži, lednici nebo mrazničce.
- Díky vakuování si potraviny uchovávají čerstvost, čistotu a kvalitu.
- Ryby, maso a zelenina jsou po zamrazení uloženy do vakua a připraveny
k budoucímu použití.
- Káva, rýže, mouka a suché ovoce vydrží mnohem déle ve vakuu.
- Na dovolenou nebo na dlouhou cestu si můžete zavakuovat balíčky potravin přesně
podle množství, které najednou spotřebujete. Takovéto balení Vám zajistí čerstvost
Vašich potravin.
Zkáze podléhající čerstvé potraviny musí být nejdříve zamrazeny a pak vakuovány.
Mnohé potraviny jsou prodávány ve vakuovém balení. I tyto potraviny lze po otevření znovu vakuovat v sáčcích MAGIC VAC. Tyto potraviny však je nutno zkonzumovat dle data spotřeby.