KONTAKTY
NEJPRODÁVANĚJŠÍ
Úvod » Kuchyňské spotřebiče » Vakuové baličky
![]() |
![]() |
Úprava potravin vakuováním revolučně mění způsob nákupu a uchování potravin.
Účelem vakuování potravin je dosáhnout prodloužení jejich trvanlivosti a vyhnout se tak jejich zkažení.
- Potraviny uchovávané ve vakuu (tj. bez vzduchu) mají mnohem delší trvanlivost,
ať už jsou skladovány ve spíži, lednici nebo mrazničce.
- Díky vakuování si potraviny uchovávají čerstvost, čistotu, vůni a kvalitu.
- Ryby, maso a zelenina jsou po zamrazení uloženy do vakua a připraveny
k budoucímu použití.
- Vakuované aromatické potraviny můžete skladovat v lednici spolu s ostatními surovinami.
- Káva, rýže, mouka a suché ovoce vydrží ve vakuu mnohem déle.
- Na dovolenou nebo na dlouhou cestu si můžete zavakuovat balíčky potravin přesně
podle množství, které najednou spotřebujete. Takovéto balení Vám zajistí čerstvost Vašich potravin.
Více informací o vakuovém balení potravin najdete v těchto článcích.