Nákupní košík
0zboží v hodnotě
Zobrazit

Právní doložka

PRÁVNÍ DOLOŽKA
Pro firmu AmiNet s.r.o. jako provozovatele Internetového obchodu PřírodníLéčiva.cz je seriózní vyřizování objednávek a případně i reklamací jejích zákazníků nejvyšší prioritou. Stejně velký důraz je kladen i na ochranu jejich osobních dat.

OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ
Osobní údaje (zejména jméno, příjmení a adresa) zákazníků jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů. Veškeré údaje získané od zákazníků užíváme výhradně pro vnitřní potřebu obchodu (za účelem úspěšného splnění smlouvy) a neposkytujeme je třetím osobám. Výjimku představují externí dopravci, kterým jsou osobní údaje zákazníků předávány v minimálním rozsahu, které jsou nutné pro bezproblémové doručení zboží.
Osobní údaje zákazníků jsou plně zabezpečeny proti zneužití. Data jsou uchovávána a nejsou sdílena s aplikacemi třetích osob. Zákazník uzavřením smlouvy souhlasí se zpracováním a shromažďováním svých osobních údajů v naší databázi po úspěšném splnění smlouvy a to až do doby jeho písemného vyjádření nesouhlasu s tímto zpracováním. Zákazník má právo přístupu ke svým osobním údajům a právo na jejich opravu včetně dalších zákonných práv k těmto údajům.

Copyright
Veškeré materiály publikované na webových stránkách firmy AmiNet s.r.o. jsou chráněny autorským zákonem. Produkty a služby, které jsou na webových stránkách uvedeny, informace o nich a jejich vyobrazení mohou být chráněny dalšími právy dotčených osob. Názvy a označení výrobků, služeb, firem a společností mohou být registrovanými obchodními známkami příslušných vlastníků.
Jakákoli část webových stránek společnosti (zejména popisy a vyobrazení prodávaných produktů, popis nákupu a rozdělení kategorií a parametrů) nesmí být zkopírována elektronickou nebo mechanickou cestou a zpřístupněna veřejnosti bez předchozího písemného svolení držitele autorských práv.

Odpovědnost
Firma AmiNet s.r.o. upozorňuje, že informace na webových stránkách PřírodníLéčiva.cz jsou zčásti přebírány od třetích stran, mohou obsahovat věcné a technické nepřesnosti či typografické chyby a mohou být aktualizovány bez předchozího upozornění. Firma AmiNet s.r.o. může kdykoliv bez předchozího upozornění změnit produkty a služby popsané na svých stránkách a negarantuje věcnou správnost jejich obsahu.

V případě, že je výrobek zařazen do nabídky s nesprávnou cenou ,nebo nesprávným popisem vinou typografické chyby, chyby při stanovení ceny, popř. chyby v popisu výrobku, Firma AmiNet s.r.o. má právo odmítnout či zrušit kteroukoliv objednávku výrobku s nesprávně uvedenou cenou, a to i po potvrzení zaměstnancem firmy. Firma AmiNet s.r.o. má právo odmítnout či zrušit takovouto objednávku i v případě, že zákazník zaslal peníze za tento výrobek předem na účet společnosti. V takovém případě Firma AmiNet s.r.o. zašle tyto peníze ezodkladně zpět na účet kupujícího.

Firma AmiNet s.r.o. nenese vůči jiné straně odpovědnost za přímé, nepřímé, mimořádné nebo jiné následné škody, způsobené použitím informací z jejích nebo odkazovaných webových stránek, včetně (ale ne výhradně) ušlého zisku, vynaložených nákladů, přerušení činnosti a dalších škod.
Firma AmiNet s.r.o. neposkytuje žádné garance a záruky kromě záruk vyplývajících ze zákona a záruk, které nad rámec zákona poskytuje dodavatel výrobků a poskytovatel služeb, jež jsou nabízeny na webových stránkách PřírodníLéčiva.cz, pokud je to u takových výrobků a služeb výslovně uvedeno.



Napište nám
Máte nápad, připomínku či vzkaz? Napište nám!
Platební metody
Vážení zákazníci, připravili jsme pro Vás přehled platebních metod, kterými můžete platit v našem e-shopu...
DobírkaPředem na bankovní účet

Kontakt
AmiNet s.r.o.
Blatnice p. Sv. Antonínkem 119
696 71

IČ: 60708221  |  DIČ: CZ60708221
Tel.: 605 271 393
ICQ: 290-342-068
E-mail: info@PrirodniLeciva.cz
FastCentrik

e-shop, internetový obchod,tvorba e-shopu

Internetový obchod používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
JavaScript musí být povolen